fbpx

Haluatko vapauttaa mielesi? OSA 2

Haluatko vapauttaa mielesi ?

OSA 2 HAVAHDU!

 

Miten pystyt varmistamaan ettet tulevaisuudessa kuse omiin housuihisi?

Tämä vaatii epämukavuuden syleilemistä sekä peiliin katsomista!

Itsensä kehittäminen ei ole Mojiton juomista rantalomalla – vaan se on kuumilla hiilillä kävelyä.

Itsensä hyväksyminen ei tapahdu tanssilattialla tissit ja perse puoliksi esillä – vaan menemällä peilin eteen alasti.

 

Tämä ei ole valitettavasti vitsi. Tietoisuus ei ole heille jotka haluavat jatkaa ah niin miellyttävää itselleen valehtelemista. 

Mitä tämä vouhotus itsensä kehittämisestä, hyväksymisestä ja tiedostamisesta on?

Mitä minä hyödyn epämukavasta olosta ja peilin edessä seisoskelusta?

Mietitkö joko voi jatkaa kissavideoiden katselua ja perseen raapimista? Mikäli sinä haluat luovuttaa ennen kuin pääsit edes alkuun, nyt on sinun tilaisuutesi! Palaa sipsihyllyn eteen miettimään elämääsi tärkeämpiä valintoja!

Vaihtoehtoisesti voit jatkaa lukemista ja valjastaa aivosi hyötykäyttöön!

 

Itsensä tunteminen, tiedostaminen sekä kehittäminen ajaa sinut kohti elämää josta voit kokea aitoa ja terveellistä mielihyvää. Nyt ei puhuta suklaan tai nettip*rnon avulla saadusta pikaisesta mielihyvästä. Puhutaan sellaisesta hyvänolon tunteesta jonka saavutat kun teet asioita joita mielesi, kehosi ja sielusi oikeasti tarvitsee.

 

Mitä kehosi sinulle yrittää viestittää? Mitä mielesi sinulle huutaa, mutta et ole halunnut kuunnella? Miltä sielussasi todella tuntuu jos vain uskallat lopettaa itsesi turhan kontrolloinnin, manipuloinnin ja tunteidesi välttelyn?

 

Sinulla on kaikki vastaukset, kun vain osaat kuunnella kehoasi, mieltäsi ja sieluasi.

 

Päästäksesi eroon päätäsi huumaavista asioista – sinun täytyy antaa aikaa itsellesi! Sinun täytyy keskittyä siihen mikä on oleellista. Ei siihen mihin yhteiskunta ja markkinatalous haluaa sinun keskittyvän. Ollaksesi vapaa sinun täytyy vapauttaa itsesi kahleista. Nuo kahleet ovat yhteiskuntamme aikaansaannosta, valheellista markkinointia ja manipulointia. Nyt on aika kohdata sinun elämäsi tärkeimmät kysymykset ja etsiä niihin sinulle oikeat vastaukset!

 

Miten?

Jatka lukemista mikäli olet aidosti kiinnostunut kävelemään kuumilla hiilillä ja näkemään itsesi peilistä alasti.

Leave a Reply

English