fbpx

Haluatko vapauttaa mielesi? OSA3

Haluatko vapauttaa mielesi?

OSA 3 TIEDOSTU!

 

Vain kysymällä voit löytää vastauksia!

Nyt on aika vapauttaa mielesi ja tulla tietoiseksi. Tiedostuminen ei ole aina helppoa tai mukavaa, etkä voi kontrolloida mitä alitajunnastasi löytyy. Mikäli olet mukavuudenhaluinen torkuttaja, nyt on viimeinen tilaisuutesi perääntyä ja jatkaa itselleen valehtelua!

Vain todella rohkeat matkaajat uskaltavat ottaa seuraavan askeleen.

Itsensä tuntemisen, tiedostamisen sekä kehittämisen tulevaisuus on edessäsi! 

Esittelyssä oma henkilökohtainen psykologisi:

MatkallaS Tietoisuuteen Kysymyspakka

MatkallaS Tietoisuuteen kysymyspakka esittää 60 sinut haastavaa ja erityisen rohkeaa kysymystä. Kysymykset auttavat näkemään miten mielesi on rakentunut, mitkä tapahtumat ja ihmiset ovat muovanneet sinut. Miten omat sekä yhteiskunnan asetukset ja odotukset vaikuttavat elämääsi. Mitkä ovat asioita joihin sinun tulee keskittyä, jotta voit elää itsesi näköistä elämää – itseäsi varten. Hyväksyen itsesi muita hyväksi käyttämättä. MatkallaS Tietoisuuteen tarjoaa sinulle ne kysymykset jotka sinun olisi kannattanut kysyä itseltäsi jo aiemmin. Oletko tarpeeksi rohkea kohtaamaan ja löytämään itsesi NYT?

Tässä sinulle alkupalaksi muutama kysymys.

Mitä asiakkaamme sanoo korteista?

“Näistä korteista on miun mielestä mahdoton antaa risuja. Ei omista ajatuksista/tunteista voi toista syyttää. <3

Tämmöstä itte koin ekalla kertaa ku luin kortit läpi.

Eka tunne on epämiellyttävä, kun kohtaa itseä suuresti repivän kortin. Sit haluaa kieltää asian. Hetken päästä kun ottaa pään pois perseestä ja kahtoo p*skasta ihteensä ni, alkaa itsensä hyväksyntä. <3

Muut kerrat on ollu paljon helpompia. Oon tajunnu et ihteensä vastaan ei tarttee/kannata hyökätä. <3

Nää kortit on jotain mitä ihmiset on tarvinnu jo pitkään. Vaikka on olemassa buddhismia ja vaikka mitä sakta-joogaa, jolla kehittää ihteensä. Mut näissä ei oo yleistä mielipidettä/stigmaa. Joten kortit on helpompi lyödä pöytään.

Parille kaverille oon näyttäny kortit. Heti huomas kumpi on enemmän työstäny ihteensä. <3 “

 

 

Olen vakuuttunut tämän toimivan sinunkin kohdalla – tarjoan kysymyspakan sinulle nyt houkuttelevan edullisesti!

KOODILLA  “VAPAUS” -20% alennus!

 

Leave a Reply

English