fbpx

Haluatko vapauttaa mielesi? OSA 1

Haluatko vapauttaa mielesi?

OSA 1 HERÄTYS!

 

Voi kyllä! Nyt on aika heittää mukavuus nurkkaan ja omaksua epämukavuus Lukijoille luvassa henkilökohtaisia yllätyksiä sekä tunteiden vuoristorata! Pidä kiinni ja vapauta mielesi – jos rohkenet!

 

Mielemme on eletyn elämän summa. Kaikki meille tapahtunut, on vaikuttanut nykyisen persoonamme ja minuuden syntyyn. 

Tämä on useille itsestään selvää, mutta monille vaikea nähdä tai käsittää. Saatat kysyä mielessäsi “Mitä merkitystä sillä on miten minusta tuli minä?”. Vastaus voi olla vaikea sulattaa. Sillä on kaikki merkitys elämässäsi, ennen, nyt sekä tulevaisuutesi suhteen! Anna kun selitän.

 

Sinä olet koottu tuhansista palapelin paloista. Yhden palan muuttaminen toiseksi saattaisi muuttaa koko lopputuloksen. Jotta pystyt samaistumaan ajatukseen, pistän sinut kohtaamaan elämäsi kamalimman muiston. Tämä kamala tapahtuma vaikuttaa sinun mieleesi todennäköisesti edelleen. Tietoisesti tai tiedostamatta. 

 

Tapahtuma on aiheuttanut mieleesi tunnelukon joka saa sinut esimerkiksi alistumaan, hyökkäämään, välttelemään tai kontrolloimaan tilanteessa jossa tunnelukkosi aktivoituu. Mikäli et ole tietoisesti kohdannut tunnelukkoa ja pystynyt päästämään siitä irti, se vaikuttaa käytökseesi, kokemuksiisi, tapoihisi sekä ajatusmaailmaasi.

Jo tämä yksi pala menneisyydestäsi on vaikuttanut useimpiin palasiin ja siihen miten olet ne palaset, eli elämäntapahtumat nähnyt sekä kokenut. Pystytkö näkemään millä tavoin tämä kamala tapahtuma on vaikuttanut sinuun myöhemmin elämässä? Miten se on muovannut käsitystä itsestäsi? Muista ihmisistä? Vastaavista tilanteista?

Miten se on saanut sinut pidättelemään itseäsi ja tunteitasi? Suojelemaan sisintäsi ettei sinulle kävisi samoin uudestaan?

 

Toimimalla kuten tunnelukkosi ajaa sinut toimimaan varmistat itseasiassa, että tunnelukkosi säilyy ja pitää sinun nykyisyyttä sekä tulevaisuutta tiukassa otteessaan. Tämä on kontroloinnin suuri tragikomia. Emme halua jonkin asian toistuvan ja käytöksellämme toistamme tapahtuman itsellemme itse.

 

Kuuluiko aivoistasi napsahdus?

 

Haluatko sinä menneisyytesi määrittävän tulevaisuutesi?

Mikäli haluat vapauttaa mielesi, tuntea sekä tiedostaa itsesi – jatka lukemista!

Leave a Reply

English