Kaikki alkoi unelmoimisesta

Jäätyäni muutama vuosi sitten työttömäksi päätin aloittaa kaiken alusta. Myydä rakastamani sekä vaivalla remontoimani kodin ja pakata rinkan lähteäkseni etsimään itseäni maailmalle. Aloin unelmoida omaa elämääni. Unelmoin ulkomaille muuttamisesta ja karavaanarin elämästä, vapaudesta ja itseni toteuttamisesta.

Itsensä löytäminen

Olen tutkinut itseäni, tarpeitani ja halujani tietääkseni mitä kaikkea haluan olla ja tehdä. Itselleni on tärkeää kanavoida luovuuttani, analysointi kykyäni ja loputonta ajatusten virtaa mikä sisälläni elää. Ajatus yrittäjyydestä oli muhinut minussa pitkään, mutta kesti kauan löytää siihen intohimo. Haluan tehdä työtä millä koen olevan isompi merkitys kuin vain rahan tekeminen ja itsensä elättäminen. Haluan mahdollistaa itselleni ja elämäni merkityksellisille ihmisille jotain erikoista. 

Mikä MatkallaS on

 MatkallaS on keskittynyt itsetietoisuuteen, itsetuntemukseen ja itsensä kehittämiseen. Koen tärkeäksi merkityksellisyyden. Suurin toiveeni olisi nähdä maailma, jota ei pyöritä raha, vallanhalu, ahneus ja itsekkyys. Yritykset ja yksilöt keskittyisivät siihen, miten voivat olla merkityksellisiä muillekin kuin itselleen. MatkallaS on perustettu halusta, tahdosta ja tarpeesta vaikuttaa asioihin. MatkallaS haluaa olla merkityksellinen sinulle ja yhteisölle. Haluan näyttää muille yrityksille, maailmassa olevan paljon merkityksellisempiä asioita kuin raha.

Hyväntekeväisyys

JOKAISESTA JÄLLEENMYYJÄLLE MYYDYSTÄ 10KPL KYSYMYSPAKKA-ERÄSTÄ, LAHJOITETAAN 10€ ARVOSTA RUOKAA LÖYTÖELÄIMIÄ TUKEVALLE JÄRJESTÖLLE!

Eläinten hyvinvointiyhdistys Lemmikki Ry on yksi näistä yhdistyksistä

MatkallaS on suuri toteutunut unelmani.
Mikäli pidät ajatuksistani, niin ole hyvä ja liity omalle MatkalleS tiedostumalla!

Osoita tukesi Fanittamalla, Seuraamalla ja kehittämällä itseäsi!

Liity joukkoomme 

Osta oma tietoisuutesi

HI YOU!
34,90 

The questions of the cards will lead to beneficial realizations and answers. Buy as a gift for those who you care about, so at least for yourself 

15,90 

Eksklusiivinen pussukka kierrätyskankaista, sopii täydellisesti korttipakalle tai muille tärkeille taikakaluille!

RAJOITETTU ERÄ!
5,50 

Hei sinä Tietoisuuden Lähettiläs, kerro maailmalle missiostasi! Kiinnitä lempivaatteeseen yms.

TIEDOSTAVALLE!
32,90 

Korttien kysymykset johtavat hyödyllisten oivallusten ja vastausten luokse. Osta lahjaksi hänelle kenestä välität eli ainakin itsellesi

Upload Image...